Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

EΡΓΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ...ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΑΚΙ!!!

     ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 7 ΕΡΓΑ 

1.050.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΠΥΡΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου Υπέγραψε σήμερα-κατά προτεραιότητα-τα ποσά που θα διατεθούν για εγκεκριμένα έργα του Δήμου Κεφαλονιάς , προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα. Η χρηματοδότηση των έργων αυτών γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πρόκειται για:

Α. Αποκατάσταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος  χώρου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, με άμεσα διαθέσιμο ποσό 250.000 ευρώ.
Β. Έργα  διαμόρφωσης παραλίας Λουρδάτων-ανάπλασης παραλίας Λουρδά, με ποσό 100.000 ευρώ.
Γ. Κόμπακτ Βιολογικός Καθαρισμός Φισκάρδου-Αργοστολίου, με ποσό 250.000 ευρώ.
Δ. Διαμόρφωση παραλιακής ζώνης Γέφυρα-Λαχαναγορά, με ποσό 100.000 ευρώ.
Ε. Ανάπλαση-διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων κεντρικής παραλίας Αργοστολίου, με ποσό 200.000 ευρώ.
ΣΤ. Ανάπλαση-διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Παν. Βαλλιάνου, ποσό 100.000 ευρώ.
Ζ. Πρόγραμμα δράσεων για την προώθηση της πράσινης ανάπτυξης του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με το ποσό των 50.000 ευρώ.


         Δημοσιεύτηκε στον ανεξάρτητο στις 28-02-2014


Mόνο στην Κεφαλονιά έργα κύριε Περιφερειάρχα; Κύριε Αντιπεριφερειάρχα; Κυρία Περιφερειακέ Σύμβουλε; Κύριε Δήμαρχε; Που είναι η Ιθάκη; Δεν υπάρχει η Ιθάκη στο χάρτη για σας; Για την Ιθάκη σας περισσεύουν μόνο υποσχεσούλες και λοξά βλέμματα λαγνείας; 
Που έμεινε ο Πίσω Αετός; Στον πλωτό γερανό που ξεχειμωνιάζει κάπου κατά του Τσιριμπή και θα πληρωθούν για την αναμονή του τα υπόλοιπα της χρηματοδότησης; Που έμειναν οι Φρίκες; Παρακαταθήκη της άθλιας πασοκοπαρέας που βλέπει με αξιώσεις την επαναφορά της στην κοινωνική μας διαχείριση; Πότε θα σας απασχολήσει ο Μπροστά Αετός; Όταν θα τουμπάρει κάνα αυτοκίνητο κατά τη θάλασσα; Πότε θα σταματήσουν οι δρόμοι του Πλατρειθιά να γίνονται ορμητικά ποτάμια με την πρώτη βροχή; Όταν μάθετε κατά που πέφτει ο Πλατρειθιάς; Πότε θα γίνουν τα παλιοχώραφα στον Αη Θανάση αρχαιολογικά; Όταν βρεθούνε βασιλικά σώβρακα; Πότε θ’ ανάψουνε όλα τα φώτα στον Κάμπο, στις Φρίκες στην Ανωή; Πότε, πότε, πότε;;;;;;;
Μην ανησυχείτε! Όσο διαρκεί η επήρεια του πρασινογάλαζου κρετινοζωμού διασφαλίζεται και η συνέχεια της σχέσης μας. Αυτής της σχέσης που με το χρόνο γίνεται τόσο ερωτική που η διακοπή της μπορεί να επιφέρει ανυπολόγιστους συγκλονισμούς! 
Ωωωω αγαπημένοι μου άρχοντες!!! Όμορφοι, γενναίοι και φωτισμένοι άρχοντες! Δώστε μου δυο χάντρες, δυο φυλαχτά και θα προσεύχομαι για σας μέρα και νύχτα! Δώστε μου οχτώ κυβικά πίσσα, μια διαχωριστική γραμμή (οδοστρώματος) και θα σας χρωστάω ευγνωμοσύνη! Δώστε μου μια επάρκεια (διαχειριστική) δυο τετραγωνικά πλακόστρωση και  λίγο τσιμεντάκι και … να σας δίνει ο Θεός ούλα τα καλά του κόσμου! Καληνύχτα σας!

                                                                 Ευθύμιος Βαρβαρήγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου