Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ "ΟΔΥΣΣΕΑ"


Συμβαίνει κάποια φορά που τα όνειρα πραγματοποιούνται. Άλλωστε, όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ, τότε, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιηθεί!
Το να  έχει ο Οδυσσέας μια μικρή ομάδα, αυτό πάντα ήταν ένα όνειρο! Λίγο πιο πέρα από αυτό, εκεί όπου τα κρύσταλλα ενός ονείρου ενώνονται και δημιουργούν την πολυπόθητη  εικόνα μιας  πραγματικότητας, ο Οδυσσέας με τους μικρούς του αστέρες, συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα!

Το να έλεγε κανείς στα παιδιά ότι μια ηλιόλουστη ημέρα θα ταξιδεύανε παρέα στην Κεφαλονιά μόνο και μόνο για να παίξουν μπάλα και μετά όλοι μαζί για πίτες με γύρο στη Σάμη ε… ναι, αυτό είναι χαρά!
Ξέρουμε όλοι, γονείς και διοικούντες ότι αυτά τα παιδιά που γράφουνε πρώτοι το όνομα τους σε αυτές τις ιστορικές στιγμές ενός συλλόγου που όλο και μεγαλώνει, δεν κοιμήθηκαν από την χαρά τους.
Εμείς οι μεγάλοι που δεν χρειάζεται να τσιμπηθούμε για να σιγουρευτούμε ότι είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει, ευτυχισμένοι βλέπουμε από την κερκίδα του Ενωσιακού Γηπέδου Φαρακλάτων, της κίτρινες φανέλες παντού στο γήπεδο και σκεφτόμαστε ότι αύριο, δεν θα αρκεστούμε μόνο με την συμμετοχή αλλά θα είμαστε και πρωταγωνιστές!
Άλλωστε, το ένα όνειρο γενιών το πραγματοποιήσαμε. Σειρά, έχει το επόμενο!
                                                                                Arian Muraj

ΑΕΚεφαλονιάς- ΟΔΥΣΣΕΑΣ : 6-1
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου