Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ



Με μια όμορφη εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 15ης Ιούλιου  στον δημοτικό κινηματογράφο ο δήμος Ιθάκης τίμησε τον Ιθακήσιο ακαδημαϊκό  γιατρό Γιώργο Παξινό. 
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Δώρα Χρυσικού και συνέχισαν οι: Δώρα Καχρίλα και ο Αλέξανδρος Ταφλαμπάς οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στην προσφορά στην ιατρική έρευνα και επιστήμη  του Γιώργου Παξινού.
Από την πλευρά του ο γιατρός προσπάθησε να παρουσιάσει με απλό και γλαφυρό τρόπο θέματα που «άπτονται» της επιστήμης του.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης  αναφερόμενος στον Γιώργο Παξινό μεταξύ άλλων είπε : «Θα πω μόνο πως είναι και για την Ιθάκη ιδιαίτερη τιμή, ότι ο Γιώργος μένει σ’ αυτή πιστός και εραστής αιώνιος, αγνοώντας λες τις σειρήνες της παγκόσμιας αναγνώρισης που από τα ψηλότερα βάθρα της επιστήμης που ο ίδιος στάθηκε, τον προσκαλούν.» 
Στη συνέχεια του παρέδωσε τιμητική πλακέτα.  
Την εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια του ο Γιάννης Χαρούλης,  ο οποίος ταξίδεψε στην Ιθάκη προς τιμή του γιατρού.
Όλοι οι Θιακοί είμαστε περήφανοι για τον συμπατριώτη μας και πιο πολύ σήμερα και σίγουρα όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση σκέφτηκαν: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…!!!


























1 σχόλιο: