Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Αυτή τη στιγμή καταμαρτυρείται μια σύγχυση, ένα έλλειμμα ορθολογιστικής πολιτικοοικονομικής σκέψης και μια απουσία στοιχειωδών γνώσεων γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου, στην συνέχιση του κατήφορου της ύφεσης, της ανεργίας, των εκποιήσεων, των πλειστηριασμών και της πλήρους κατάρρευσης.  Αδικαιολόγητη η απάθεια και η αδράνεια του ελληνικού πολιτικού προσωπικού και του λαού γενικά.
Με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει τις εφαρμογές των μέτρων που ψήφισε η ελληνική βουλή.  Αυτά τα μέτρα θα φέρουν την “πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων, την ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων”, και νέο κούρεμα των συντάξεων.

Δυστυχώς λείπουν οι διαδικασίες που θα αναδείξουν έναν άνθρωπο που θα συσπειρώσει τον Ελληνισμό ενάντια στον αφανισμό του που ήδη επιτελείται, με την καταδίκη της χώρας σε ύφεση και υποτέλεια, με την εισβολή των αλλόθρησκων λαθρομεταναστών και το πιo σημαντικό , την διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και που συντελείται με την αφαίρεση της εθνικής μας μνήμης, την αλλοίωση της ιστορίας και  γλώσσας και την αμφισβήτηση των αξιών που είναι σημαντικές για όλη την ανθρωπότητα και μας έχουν αναδείξει σε πρότυπο του ανθρώπινου πολιτισμού. 
Είμαστε παγιδευμένοι στο σύστημα της διεφθαρμένης κομματοκρατίας με το ψευδώνυμο της δημοκρατίας, στο οποίο ο λαός τελεί υπό σύγχυση χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει ο αρχηγός  που να αναλαμβάνει τις ευθύνες καθοδήγησής του.
Οι πολιτικοί και ο λαός αγνοούν ότι η προετοιμασία πολέμου μεταξύ σουνιτών και σιϊτών θα φέρει την Ελλάδα στη αγκαλιά της σουνιτικής Τουρκίας και αντιμέτωπη με τους σιΐτες του Ιράν και της Συρίας.
Με την απόφαση, που πήρε η κυβέρνηση, να κτίζεται το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ισλαμικό τέμενος της Ευρώπης, σε περίπτωση πολέμου μεταξύ σουνιτών και σιϊτών θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πάρει έμμεση αναγκαστική θέση υπέρ της Τουρκίας και θα αντιμετωπίσει την εξέγερση των φανατικών σιϊτών μουσουλμάνων.



Νικόλαος Λ. Μωραΐτης
Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Συγκριτικής Πολιτικής,
Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου