Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΙΘΑΚΗΣ


Φίλες και φίλοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Ο.Ι. ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μαθητών στη Φιλαρμονική για το έτος 2015-2016. Τα τμήματα τα οποία θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
1/ Τμήμα αρχαρίων
2/ Τμήμα Ενηλίκων
3/ Σχολή θεωρητικών
4/ Σχολή ξύλινων πνευστών
5/ Σχολή χάλκινων πνευστών
6/ Σχολή κρουστών

Σημειώνεται ότι η εκμάθηση στα τμήματα προσφέρεται δωρεάν και ότι το τμήμα των ενηλίκων λειτουργεί για δεύτερο συνεχή χρόνο. Επίσης για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, τους πληροφορούμε ότι για την εκμάθηση τους, προσφέρονται από τον Σύλλογο τα κατάλληλα μουσικά βιβλία και μουσικά όργανα χωρίς καμία εκ μέρους τους επιβάρυνση.

Για το σκοπό αυτό η αίθουσα της Φιλαρμονικής θα είναι ανοικτή κάθε μέρα από τις 6 έως και τις 7 το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη 30/09/2015, εκτός βέβαια του Σαββάτου και της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν τις αιτήσεις, που διατίθενται από τη Φιλαρμονική και να τις παραδίδουν στους δασκάλους της. Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκ νέου, τόσο από τους μαθητές που ήδη εκπαιδεύονται, όσο και από τους μουσικούς που μετέχουν στην μπάντα. Αν κάποιος χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες, ας επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2674033251 της Φιλαρμονικής, στις ώρες που προναφέραμε.

Επίσης την Πέμπτη 01/10/2015 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στην αίθουσα του Κ.Ο.Ι.. Θα προσκληθούν όλοι οι μαθητές αλλά και οι γονείς των ανηλίκων με θέμα τη συζήτηση και γνωριμία με τους νέους μαθητές, την ανταλλαγή προτάσεων με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων και την ανακοίνωση του καθημερινού προγράμματος για το έτος 2015-2016.

Η Φιλαρμονική της Ιθάκης αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα της διαμόρφωσης της πολιτιστικής ζωής του νησιού μας. Είναι ένα πολιτιστικό σχολείο με δημόσιο χαρακτήρα, όπου μέσα από την αλληλοδιαδοχή των γενεών έχει δημιουργήσει μία μεγάλη κλασσική παράδοση. Στο ενεργητικό της έχει να επιδείξει αμέτρητες και ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 02/10/2015 αναχωρεί για τη Λευκάδα προσκεκλημένη από το Μουσικό Σχολείο Λευκάδος και την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, με σκοπό τη συνδιοργάνωση συναυλίας με το Μ.Σ.Λ. το Σάββατο 03/10/2015 το απόγευμα. Είναι η συνέχεια και η ανταπόδοση της καταπληκτικής συναυλίας που συνδιοργάνωσαν πέρσυ τέτοιον καιρό με επιτυχία τα δύο μουσικά σύνολα στην Ιθάκη. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την επομένη, δηλαδή την Κυριακή 04/10/2015. Όποιοι επιθυμούν να μας ακολουθήσουν, μπορούν να πληροφορηθούν μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας του Κ.Ο.Ι..

Σας ευχαριστούμε

Εκ του Δ.Σ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου