Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ



Εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε και καθαρίζεται από εργάτες του Δήμου ο χώρος στάθμευσης στην  μητρόπολη και ο χώρος της παλιάς ακατάλληλης παιδικής χαράς. Ήδη στον νέο  προϋπολογισμό του δήμου έχει ενταχθεί το ποσόν των 40.000,00 ευρώ για την κατασκευή δύο παιδικών χαρών, μιας στο Βαθύ και μιας στην Β. Ιθάκη. 

Έχει αρχίσει διαδικασία, προκήρυξης  και  ανάθεσης για την κατασκευή  των δύο πιστοποιημένων  παιδικών χαρών.Ο λόγος της καθυστέρησης είναι η έλλειψη μηχανικού στο Δήμο.
Για την επισκευή του πάρκιγκ της Μητρόπολης έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου ποσό 10.000 ευρώ και άμεσα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.
 Χτεσινή ανακοίνωση της ριζοσπαστικής συσπείρωσης αναφέρει ότι ο Δήμος καθάρισε το πάρκινγκ και δεν έχει κάνει τίποτα για τις παιδικές χαρές και το αποδεικνύει με φωτογραφικό υλικό, το οποίο όμως είναι τραβηγμένο πριν από ένα μήνα. Ανούσιες  εντυπώσεις.
Παραθέτουμε πρόσφατες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Ιθάκης ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα τις διαδικασίες καθαρισμού της παιδικής χαράς και ο μηχανικός τη σύνταξη των τοπογραφικών.

    Ο Δήμαρχος Ιθάκης
Διονύσης Γερ.Στανίτσας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου