Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


Ευχάριστα τα νέα για όσους θελήσουν να ταξιδέψουν την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με το δρομολόγιο από Πάτρα-Σάμη- Ιθάκη.
Το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και προς διευκόλυνση του επιβατικού κοινού θα υπάρχει καθημερινά δρομολόγιο από και προς τη Σάμη και την Ιθάκη με εξαίρεση μόνο την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα τα Χριστούγεννα) και την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2015 (Πρωτοχρονιά) που δεν θα εκτελεστούν καθόλου δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς και Ιθάκη.

Έτσι από αύριο 19 Δεκεμβρίου 2015 οι ταξιδιώτες που προγραμματίζουν να έρθουν στο νησί μας, το δρομολόγιο θα είναι στις 12.30 το μεσημέρι από Πάτρα, ενώ νωρίτερα στις 8 το πρωί θα υπάρχει δρομολόγιο από τη Σάμη (Πισαετός Ιθάκης στις 07.15) για Πάτρα.
Αυτά θα ισχύσουν έως και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου 2016.
Επίσης τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 αλλά και τα Σάββατα 26/12, 2 Ιανουαρίου και 9 Ιανουαρίου θα υπάρχει αντίστοιχα από 1 δρομολόγιο, από και προς τη Σάμη ώστε να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση των επιβατών την περίοδο των εορτών.
Δείτε και σε πίνακες τα σχετικά δρομολόγια :


Αναρτήθηκε στο: http://www.inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου