Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΟ "ΟΔΥΣΣΕΑ"


Ο Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 7.30 στο καφέ του Γιώργου Καραντζή "Σπαβέντο" στο Κιόνι. 
Επίσης ο Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, συμβούλιο παίκτες προπονητές, απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο σε Κιόνι Φρίκες Πλατρειθιά και Σταυρό για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για την μεγάλη οικονομική στήριξη που μας πρόσφεραν.
Αυτή η οικονομική στήριξη, που έδωσαν όλοι με την καρδιά τους, ακόμα και από το υστέρημα, μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι πολύ μεγάλη, συγκινητική και πολύτιμη. Χάρη σ’ αυτήν, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αντεπεξέρχεται στα πάρα πολλά έξοδα που επιβάλλει η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, αλλά και η συμμετοχή για δεύτερη χρονιά στο Πρωτάθλημα Προπαίδων του Νομού, που θα ξεκινήσει προς τον Μάρτιο. 
Στην αλλαγή του χρόνου, όλοι μας
 έκαναν την πιο ζεστή υποδοχή, με χαμόγελο, ζεστασιά και κεράσματα. Τα παιδιά της ομάδας έδωσαν χαρά στα σπίτια, πήραν χαρά από την αγάπη του κόσμου, και αυτή η χαρά είναι ακόμα σημαντικότερη και από την οικονομική ενίσχυση. Για να συνεχίσει να ζει η κοινωνία της Β. Ιθάκης. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Η κοπή της πίτας για την παιδική ομάδα του "ΟΔΥΣΣΕΑ" θα γίνει στο γήπεδο του Σταυρού σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, 6.1.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου