Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΘΑΚΗΣ



Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λευκάδος & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος πραγματοποίησε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου  στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού Ιθάκης τον αγιασμό για την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς. Στον αγιασμό παρέστησαν ο δήμαρχος Ιθάκης , συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους  και αρκετοί γονείς  που ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη.
Η φετινή χρονιά φαίνεται ότι ξεκινά χωρίς σοβαρά προβλήματα. Το σχολείο θα λειτουργεί ως 5θέσιο και θα υπάρχει δάσκαλος πληροφορικής, γαλλικών καθώς και γυμναστής που πέρυσι έλειπε. Επιπλέον έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή καινούριων W.C. και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διαμορφωθεί η αίθουσα που θα φιλοξενήσει τους μαθητές  που θα χωριστούν από το ενιαίο έως τώρα τμήμα Ε’ & ΣΤ’. Όμως και το μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς, που χρόνια ταλαιπωρεί μαθητές και γονείς, φαίνεται πως πλέον έχει λυθεί καθώς τα μεταφορικά μέσα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα.  















































1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ , ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ..
    Ο.ΛΕΚΑΤΣΑΣ ( ΣΠΗΛΙΑΤΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή