Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ


Κύριοι,
Με την επιστολή αυτή θέλω να σας γνωρίσω – αν δεν γνωρίζετε ήδη – την ντροπιαστική και δυσφημιστική εικόνα που παρουσιάζει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ιθάκη. Είναι λυπηρό, τη στιγμή που οι αντικειμενικές μας ανάγκες, μας υποχρεώνουν να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας στην εξυπηρέτηση των τουριστών – επισκεπτών μας, η λειτουργία των γραφείων σας να «τρέχει αντιθέτως». Το προσωπικό του γραφείου σας στην Ιθάκη, είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις υφιστάμενες ανάγκες, με αποτέλεσμα το γραφείο να παραμένει κλειστό σε ώρες που θα έπρεπε να εξυπηρετεί το κοινό, είτε η εξυπηρέτηση του κοινού να λειτουργεί σε βάρος της αγροτικής διανομής, η αγροτική διανομή σε βάρος της ταξινόμησης, και ο φαύλος κύκλος να μεγαλώνει.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, από τη μια η συνήθης ειρωνική, με υποτιμητική κατανόηση αντιμετώπιση από τους ξένους, από την άλλη η αγανακτισμένη αντίδραση των δημοτών μας, που παραλαμβάνουν ληγμένους λογαριασμούς και χωρίς να φταίνε χάνουν τα δικαιώματα διακανονισμών τους.
Αντιλαμβάνεστε βεβαίως, το μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας, του με δική σας ευθύνη υποστελεχωμένου γραφείου και την επίσης δική σας ευθύνη να αποκαταστήσετε.
                                                             

Διονύσιος Γερ. Στανίτσας 
                                                                   
 Δήμαρχος Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου