Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΘΑΚΗΣ


Η προηγούμενη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι απόλυτα σαφής σχετικά με το σε ποιους αναφέρεται και σε ποιους ΔΕΝ αναφέρεται. Υπάρχει αστερίσκος και «ΔΕΝ» με κεφαλαία γράμματα.
Οποιαδήποτε παρερμηνεία της ανακοίνωσής μας εμπεριέχει είτε δόλο, σκοπεύοντας στη δημιουργία εντυπώσεων, είτε ενοχή και επιθυμεί να αποπροσανατολίσει από την ουσία.
Αφήστε τον Σύλλογο έξω από οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια και λαϊκισμούς, τσουβαλιάζοντας τους πάντες.
Καταδικάζουμε τις καταγγελίες και την κακομοιριά που μας απειλεί, όχι τον τόπο διαμονής. Ακόμη, δεν στοχοποιούμε πρόσωπα, ούτε επιδιώκουμε την αυτοπροβολή μας, πάνω σε ένα φλέγον θέμα για το νησί.
Κόντρα στο κλίμα διχόνοιας και διχασμού, μεταξύ μόνιμων και μη, που φαίνεται πως καλλιεργείται, ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Ιθάκης επιμένει στη στάση του και συντάσσεται με τον Δήμο Ιθάκης, φορείς – συλλόγους και με τον καθένα Θιακό ξεχωριστά, που επιθυμεί την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, χωρίς να θίγεται το συμφέρον του νησιού.
ΥΓ: Μας προκαλεί απορία το γεγονός ότι την ίδια αναστάτωση που ξεσήκωσε η τελευταία μας ανακοίνωση δεν την είχαμε διαπιστώσει και στις προηγούμενες μας σχετικά με το ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ και την ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Τότε, όμως, ήταν Νοέμβρης…

Κυριακή, 27/06/2017
Εκ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου